dimarts, 29 de maig de 2007

2011 raons

Tenim 2011 vots, gent que ha confiat en nosaltres i que ens empeny per continuar endavant. Ara, però, tampoc ho amago, és una situació difícil de gestionar.

Resulta que som la força més votada a totes les centralitats del municipi. Hem guanyat a tot arreu. Partint d’aquest fet, estem disposats a parlar amb tothom i a intentar vies d’acord amb les altres forces polítiques.

El nostre objectiu és formar govern per seguir desenvolupant el nostre programa en el nou escenari polític.

Tenim a les mans un grapat d’opcions per tirar endavant. No tenim l’opció desitjada, però les nostres són les millors de les que es posen sobre la taula.

Números a la ma, els nostres adversaris han de fer pinya, CiU+PSC+PP (10), o teòricament (amb el permís d’en Francisco), CiU+PSC+EUiA (9).

Nosaltres podem explorar diferents opcions, Esquerra+EUiA (7, en minoria), Esquerra+ PP (8, en minoria), Esquerra+CiU (10), Esquerra+ PSC (10), o la suma d'una altra força política a alguna de les anteriors.

Cadascú de nosaltres té una preferència o altra, però al final el que manarà serà la possibilitat de tirar endavant el nostre programa en la seva major part i l’estabilitat que ens pugui garantir dins del govern.

Al cap i a la fi, manen els 2011 vots que vam obtenir. Som aquí per les 2011 raons de la gent que ens ha votat.

2011 raons. Quina és la teva?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec interessantl'opció d'Esquerra i PSC, ells han tingut un increment de vots espectaculars, per aixó hi han moltes expectatives per part de la ciutadanía.

Anònim ha dit...

Jo encara no ho tinc clar. He vist masa bruticia a les campanyes tant del PSC com de CiU.

Anònim ha dit...

Entendré qualsevol pacte, però el que està clar és que ERC ha de ser a l'Equip de Govern pel bé del poble.

Anònim ha dit...

Quim,
en primer lloc felicitar-te i transmetre't la confiança que una part important del poble té en la vostra tasca. A Lliçà li convenia que no manessin els polítics sinó la bona gent. Quina diferència ...

Després m'agradaria fer una petita reflexió perque estic trist i decebut amb la societat. Amb els que voten sense criteri i amb els que fan campanyes brutes com aquesta, que malauradament serveixen per decantar la gent que no sap o que no vol saber. Per Déu... heu mirat les llistes ?

I per acabar parlar d'un futur amb dignitat, on qualsevol opció on hi sigueu serà bona. O com a mínim serà molt millor que deixar el poble de la mà de segons qui sense res a aportar més que allò que ja hem conegut durant tants anys.

Molta Sort Lliçà