dimecres, 23 de maig de 2007

4>24

Aquesta és la opinió de la gent que ens obre les portes de casa seva aquests dies de campanya. “Heu fet més en 4 anys que ens els darrers 24”. Somric quan m’ho diuen, em ve pell de gallina als braços i al clatell. Més enllà dels resultats de les eleccions, és el reconeixement que s’ha treballat bé, que la feina que s’ha fet satisfà majoritàriament a la gent que vivim a Lliçà. És la millor recompensa per qui gestiona la cosa pública.

Quan treballes dins l’estructura municipal, penses a vegades que no es veu la feina que fas. Quan atens la gent que et ve a veure, arribes a creure que tot són conflictes, insatisfaccions, problemes, incompliments. Després surts al carrer. Una senyora et petoneja i t’anima. Un home et fa una encaixada de mans i et felicita per la feina.

Hem de continuar. Hem de continuar igual que fins ara. Treballant per la gent, no per interessos de promotors i empreses.

Hem de continuar. Seguir fidels a allò que creiem. Defensar els nostres objectius amb la paraula i trobant vies d’acord amb tothom.

Hem de fer que els propers 4 anys es noti encara més aquesta feina. Que el nostre poble floreixi com una primavera que arriba després d’un llarg, gris i fred hivern. Tenim els instruments, tenim la capacitat, tenim l’empenta.
Punt i seguit, ara és tot possible. 4>24. Aquesta és la nostra força.