divendres, 25 de maig de 2007

Endavant

Ha estat una campanya llarga, molt tensa. Finalment ha esta el que em temia. La campanya dels altres grups ha estat bruta, destructiva, plena de mentides respecte el nostre govern i de jugades brutes, inclosos anònims repartits a les cases.

Tampoc hi ha hagut debat. Sembla que els grups de l’oposició es refugien en la mentida i en els papers i no gosen donar la cara. No gosen contrastar el seu projecte amb el nostre.

Però la campanya té, al final, la resolució que aclareix qui té el suport de la ciutadania. Aquests anys de govern ens han servit per aprendre que les persones tenen també moltes idees per millorar el nostre poble i donar millors serveis. Si més no, l’exercici del govern amb la participació de la gent dóna, a uns i altres, la mesura del que és possible i de les esperances de tots plegats.

Us proposo un exercici de participació, en aquest darrer dia de campanya: a través dels comentaris que es poden fer a aquest text feu propostes, suggeriu, increpeu o senzillament comenteu el que calgui. Pot ser un bon mitjà de participació i comunicació entre la ciutadania i aquells que aspirem a representar-vos altre cop els propers anys.

Endavant, comença aquest repte.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Només dir que heu estat un magnífic govern municipal, professional, discret i sempre amb una resposta correcte, com ciutadà de Lliça d'Amunt només us puc dir publicament: gràcies

Anònim ha dit...

Després d'haver fet el porta a porta, i d'haver vist que els carrers ara asfaltats tenen problemes de velocitat per als incívics, proposo un concurs d'idees per a reduir la velocitat dels carrers que fan forta baixada sense la incomoditat dels sotracs de goma. En el temps actual que hi ha tecnologia per tot, crec que hi deu haver altres solucions possibles.

Anònim ha dit...

No sé si heu vist una propaganda general de CiU, que diu alguna cosa aixi: + CiU = - tripartits. Aquesta equació, a Lliçà falla perque a + CiU, més possibilitat de tripartit (CiU+PSC+PP). Fins i tot amb això a Lliçà d'Amunt som especials!!

Anònim ha dit...

Quim, no podrieu penjar el video que es va passar ahir a la Plaça Catalunya?