diumenge, 20 de maig de 2007

Sanejament econòmic: sortint del forat

Esquerra ha sanejat un Ajuntament que CIU i PSC van deixar a la cua dels municipis catalans pel que fa a finançament, hipotecat per a molts anys, amb un forat de prop de 10 milions d'euros. Els projectes urbanístics que, a banda de destruir el territori, havien de solucionar-ho tot, no cobrien ni el dèficit que van deixar.

No es fàcil estar invertint més que en l'etapa anterior - aixó és el s'està fent- quan cada any s'ha de destinar un 10% del pressupost a pagar el deute del govern anterior. Ens ha tocat recuperar el temps perdut en quipaments i serveis urbans mentre anem pagant el dèficit, el pavelló, el camp de futbol, el local de la policia i tot el que presumien d'haver fet.

Ja es història l'època dels contractes irregulars sense concurs o sense acord d'adjudicació o sense informes o sense finançament. S'han acabat els encàrrecs sense contracte i els crèdits derivats. El pressupost, la contractació i la comptabilitat ara són públiques i transparents.

Esquerra està complint el seu compromís electoral de deixar un poble més ric del que es va trobar amb l'adquisició de sól i edificis a Can l'Oliveres, Can Malé, Folch i Torres i Ca l'Artigues activant tot el sól urbà o urbanitzable industrial.