diumenge, 20 de maig de 2007

Un poble viu, un poble per viure

Existeix ja una xarxa de centres cívics amb personal assignat i un programa d'activitats ampli i continuat. La millora de l'Espai Jove i el nou model de gestió del casal d'avis, amb la participació dels usuaris, han estat un èxit.

S'ha modificat el sistema de gestió de l'escola esportiva i s'ha donat transparència a la col.laboració amb les entitats esportives. S'ha hagut de fer front a un increment espectacular i continuat del nombre d'equips i d'usuaris. S'han creat noves zones esportives, s'ha millorat les intal.lacions i s'ha facilitat la utilització de les instalacions de l'IES Lliçà per les entitats i els clubs esportius.

Mentre s'acaba la biblioteca municipal, se n'ha posat en marxa una provisional en col.laboració amb l'IES Lliçà. L' integració de l'escola de música a la "Mancomunitat de la Vall del Tenes" ha permès ampliar l'oferta formativa. La rehabilitació de l'Ateneu l'Aliança i el nou conveni amb l'entitat es un element clau de potenciació de la programació cultural.

No s'ha baixat el ritme de les activitats. s'ha implicat la gent i s'han engegat noves activitats com la Festa Major d'Hivern, l'aplec de Palaudàries, el cicle de Trobadors i Joglars, l'Ona Jove, el cicle Muda't o la Rua de Carnaval. S'ha aspostat pel reforçament de la identitat local amb llibre l'Abans i les jornades de patrimoni.