dissabte, 19 de maig de 2007

Un sol poble. Ja era hora que l'Ajuntament pugés als barris!!!

Equipaments asl barris:
Avui els barris de la Serra ja tenen escola i també terrenys, projecte i finançament per a una escola bressol, habitatge protegit i comerç de proximitat que se suma al centre civic existent- I els barris de Palaudàries ja tenen escola de primària, escola bressol, centre cívic i un projecte d'un consultori medic.

Reurbanització:
S'han urbanitzat Pineda Feu i el Pinar, Palaudalba, Can Roure i Ca l'Estapér, i s'han aprovat els projectes de Can Franquesa i el Raval d'en Xicota. S'han asfaltat quatre vegades mes quilómetres que en l'anterior mandat i s'han construït pars a Can Roure i Can Salgot.

Nous accessos:
S'han obert o condicionat els accessos asl barris de Can Merlès, de Can Xicota i de Can Rovira; la sortida de Ca l'Artigues i Can Farell a la carretera de Caldes i la de Palaudalba a Palau-solità i Plegamans; i també la conexió entre Can Costa i Pinedes del Vallès

Mes serveis:
El bus té més parades, mes expedicions, mes vehicles i unes ràtios de viatges per habitant com les de Granollers. Els barris estan protegits per franges contra incendis i l'Ajuntament neteja els terrenys municipals i obliga a la neteja de parcel.les. Gràcies al sistema Wimax que impulsa l'Ajuntament, l'internet a banda ampla ja arriba a Can Rovira, Ca l'Artigues, Can Costa, part de Palaudalba i part de Can Salgot. El gas ja arriba a diferents barris de Palaudàries i del Pla.