dimecres, 27 de juny de 2007

Anem!!!!!! tots a treballar per Lliça

Anònim ha deixat un comentari nou al vostre missatge "Escrit":
Convocatòria llegida al FÒRUM POBLES de http://www.naciodigital.cat/vallesorientalMans a l'obra 26/06/2007 - 11:34:16 Nom: Che GuevaraEstimats amics i amigues:Veig molta gent indignada en aquest fòrum i imagino que molta més n'hi ha que no pot o no sap com expressar-ho. Hem de fer alguna cosa per desemmascarar aquest govern mafiós. Sembla que han aturat alguns projectes emblemàtics del govern anterior i el mal ambient es respira dins el mateix ajuntament. Però, si no reaccionem aviat, aquests bandarres s'instal·laran a les poltrones i ja no els treurem mai més. Penseu que ara venen les vacances i la gent es relaxa... Començaran les festes als barris i mentre l'alcalde titella i el "duo sacapuntas" es passegen repartint somriures, el Pere Grau anirà treballant a l'ombra per desfer l'obra feta i convertir Lliçà en la Marbella del Vallès. I l'Isidre Ballester seguirà movent els fils des de Ca la Coixa i fent àpats a la Masia.Després arribarà la Festa Major i ens donaran "pa i circ" i uns focs artificials ben espectaculars. Esperem que no es carreguin una Festa que, en aquests quatre anys, havia estat més divertida, juvenil i popular que mai. Però el temps tot ho cura i en pocs mesos ens haurem acostumat a tot.Per què no pensem alguna acció immediata? Jo demano a la gent sana d'aquest fòrum que deixi anar idees i que participi activament del que es proposi.D'entrada jo crec que estaria bé manifestar el nostre malestar en el proper Ple municipal. Aquest Ple s'ha de fer ben aviat per aprovar la distribució de regiduries i per assignar els sous dels regidors. Proposta: assistir al Ple amb un llaç negre a la solapa, com si fos un enterrament, l'enterrament de la dignitat, de la llibertat, de la democràcia... Podem demanar als regidors del'oposició que també se'l posin, però hem d'assegurar que hi haurà prou gent a al carrer per rebre els regidors del "pacte mafiós".Qui s'hi apunta? Qui té idees millors? Mans a l'obra!Llaços negres 26/06/2007 - 16:18:09

Nom: Che GuevaraCompany:
Ni jo ni ningú no sap encara quan serà el proper Ple, però intentaré assabentar-me'n i avisar-ho a temps dins el fòrum. El problema és que aquests plens es poden comvocar amb només dos dies d'antel·lació i, per tant, cal anar preparant el material. Que tothom compri cintes negres!Una possibilitat seria fer alguns cartells per animar la gent, explicant la proposta dels llaços; així, quan arribi el moment, només caldrà anunciar el dia i l'hora concreta. També podem enviar missatges de mòbil a tots els amics i coneguts.D'altra banda, per mirar d'aglutinar més gent, podríem anar pensant en organitzar una nova plataforma: PLATAFORMA CIUTADANA "AMUNT LLIÇÀ". Amb aquesta marca podríem acollir gent ben diversa que no estigués "contaminada" per cap sigla, tot i que podríem convidar-hi als grups d'ERC i d'ICV, i també als "rebotats" del PP, si és que demostren ser tan bons com diuen... Fins i tot els desencantats de CIU i PSC local podrien tenir-hi el seu espai. Que s'hi apunti tothom que tingui dignitat i que, per sobre de tot, estimi Lliçà d'Amunt. Junts farem més força i evitarem que aquest govern titella se senti prou valent com per desfer la feina feta. Gent dels barris i del centre, gent jove i gent gran, catalans d'origen i nouvinguts... Tots plegats podrem tombar aquest govern mafiós. PROPOSTA: el dissabte dia 7, del mes 7, de l'any 7, a les 7 de la tarda. On quedem? Qui dóna la cara per organitzar l'acte? Això ha de ser ràpid!Espero comentaris i propostes noves. Que no pari!!!

Sócjo ha deixat un comentari nou al vostre missatge "Escrit":
Molta gent està indignada amb el que ha passat i vol fer alguna cosa per manifestar la seva opinió. El que passa és qui ningú dóna el primer pas. Pot ser no sabem com iniciar-ho.La proposta d'en Che Quevara i que hem sembla molt bona, és la dels llaços negres. Per tant proposo que, cada persona, que no estigui d'acord amb el que està passant al poble relacionat amb aquest reeditat "magnífic" govern municipal, es posi un llaç negre. A la solapa, al cotxe, al balcó de casa, als fanals, on sigui. Però movem-nos ja, fem alguna cosa.AMUNT LLIÇÀ

I per ultim...
Apreciado Quim,Todavía tengo la piel de gallina. Como motorista, como corredor de la 3ª edición y como inmigrante en Lliçà sólo puedo felicitarte por el texto.Y me quedo con una frase... "no hi ha res que l'aturi".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Proposta de manifest per impulsar una plataforma ciutadana.
Es demanen aportacións i suggeriments de tothom que hi estigui interessat.
ATENCIÓ!!!
Aquesta proposta de plataforma ès al marge dels partits. Hi són convidats tots els ciutadans independentment de la seva ideología.

Per fer les vostres aportacions sou convidats a participar al FÒRUM POBLES a http://www.naciodigital.cat/vallesoriental/index.php?seccio=forumpobles

AMUNT LLIÇÀ!
Plataforma ciutadana contra l'estafa política.

Ciutadans de Lliçà d'Amunt:

Persones de totes les sensibilitats polítiques estem indignats amb els pactes contra natura que s'han perpetrat al nostre Ajuntament, guiades més per interessos personals que no per cercar el progrés del nostre poble.
Es per això que ens constituïm en Plataforma Ciutadana al marge dels partits.
Els objectius d'aquesta Plataforma són:
-Fer un seguiment intensiu de l'acció de govern per controlar que no s'aturin els projectes que estan engegats i que els nous projectes s'adiguin al progrés del nostre poble i no al seu propi.
-Estar amatents per evitar com sigui que ens tornem a trobar amb un municipi en fallida econòmica.
-Que els serveis que paguem entre tots no es degradin, sinó que millorin.
-La immensa majoría de ciutadans de Lliçà d'Amunt, i els que van arribant, vivim aquí per l'entorn natural. Molts han vingut cercant la qualitat de vida en un poble. No volem que ara ens trinxin el municipi permetent la instal·lació d'indústries anàrquicament per tot el municipi ni l'ampliació de les urbanitzacions per a l'enriquiment d'uns quants, com ja a succeit en el passat.
-Instar a les militàncies dels partits a fer neteja dels aprofitats que segresten les seves sigles per a profit propi. Cal que els militants i simpatitzants es mobilitzin i facin fora als indesitjables i "arribistes".

Per a aconseguir els objectius de la Plataforma AMUNT LLIÇÀ! ens proposem, entre altres activitats:
-Assistir als plens de l'Ajuntament.
-Fer manifestacions contra aquelles actuacions que considerem perjudicials per la comunitat.
-Implicar-se en qualsevol tipus de mecanisme de participació ciutadana que permeti l'equip de govern.
-???????

Per tot això fem una crida a tots els ciutadans honrats de Lliçà d'Amunt per a unir-se a la Plataforma per combatre la hipocresia i la manca d'ètica política que s'ha instal·lat entre nosaltres.

victima del PSOE,CIU,PP ha dit...

Donde, cuando, nos reunimos para la creación de la plataforma?.

me parece lo del crespon negro una buena idea simbolica de nuestro descontento. diria de llevarse, para nuestra identificación el dia que acordemos crear de una vez esta plataforma y deje de ser algo virtual y se convierta en una plataforma reivindicativa y activa.