dimecres, 20 de juny de 2007

Missatges pel Quim i a tot l'equip!!!!!

Mertxe Mateo ha dejado un nuevo comentario en su entrada "Niente è reale":
Sóc lliçanenca de naixement, i estimo el meu poble. Durant molts anys vam creure que no hi havia res més bo del que se'ns oferia. Un dia, però, les noves generacions, i m'atreveixo a dir un pèl més agosarades que les anteriors, vam decidir apostar per un projecte nou que volia contruir un poble de debò. Això ha estat possible, però de cop i sense raó de ser ens hem tornat a quedar orfes. Què ha passat? Jo no ho entenc, però si d'això en diuen estimar el poble ... El que tinc clar és que no es pot fer res bo a traïció, amb rencors i ànims de venjança. Només em resta dir gràcies i força i endavant

Anónimo ha dejado un nuevo comentario en su entrada "Niente è reale":
O Justícia, no us quedeu inactiva!No calleu, o Veritat, no resteu impassible!Mireu com bramulen els vostres enemics,els qui us odien adrecen el cap.Comploten contra el vostre poble,deliberen contra els vostres servidors...Si, convergeixen tots a l’unaper fer aliança contra Vós:els campaments de convenients i pesseceros,fins mig pepé s’ha ajuntat amb ells,s’han aplegat a l’ordre de Satanàs...Disperseu-los, Déu meu, com la llavor del card,com el boll a mercè del vent.Com el foc que abranda un bosc,com la flama que devora les muntanyes,perseguiu-los amb el vostre huracà,desbarateu-los amb la vostra tempesta.Cobriu-los la cara de deshonra,que quedin avergonyits i es perdin,deshonrats i confosos per sempre;I que sàpiguen que VOLEM SER !!!!

Anónimo ha dejado un nuevo comentario en su entrada "Niente è reale":
Crònica d’una traïció. Això vol Lliçà o potser s’ho mereix?. Heu d’estar tocats, abatuts es lògic, això que ha passat es difícil d’assumir no pel resultat sinó per les formes i més quan creus en les persones, la majoria de gent del poble tenim aquest sentiment. Però ara heu de treballar més que mai per Lliçà, justament ara Lliçà es quan més us necessita al 100%. Sé que ho fareu. I espero tornar a tenir-vos ben aviat com a equip de govern d’aquest poble tan particular anomenat Lliçà d’Amunt.