dilluns, 23 de juliol de 2007

Compartir


Des de CiU de Santa Eulàlia, a la vista de la rebuda que es va fer al ple del dia 10 al nou govern municipal, amb pancartes i xiulets, ens proposen compartir. Ens ho proposen des d’un escrit al 9nou. És bonic compartir. De fet ells no ho deuen saber, però els vaig manllevar el seu escrit pel bloc. Ells volen anar més enllà de la cosa virtual i volen compartir físicament les pancartes.

Per qui no ho sàpiga, a Santa Eulàlia va guanyar CiU per un estret marge de vots i té un regidor més que Esquerra, que és qui té l’alcaldia, en pacte amb el PSC. Ells, com nosaltres, varen guanyar les eleccions, i només en això ens assemblem. Nosaltres vam guanyar de 746 vots i 13 punts respecte el segon, ells de 12 vots. Ells van marxar del ple d’investidura abans que parlés el nou alcalde, nosaltres vam escoltar el nostre.

De tota manera compartir és bonic. M’encantarà penjar pancartes de CiU de Santa Eulàlia a Lliçà d’Amunt, amb el seu TENIM DRET A GOVERNAR. Nosaltres els deixaríem també les nostres, però és que no en tenim. Un govern amb CiU, a casa nostra, segresta les pancartes, les despenja, les recull, les amaga, les censura.

Fins i tot en això som diferents.

4 comentaris:

Mirador ha dit...

Però fixa't que a Santa Eulàlia, CiU segur que ho ha fet molt millor que a Lliçá, doncs només una dotzena de vots els separa d'Esquerra. I segur que a Santa Eulàlia també el PSC ho ha fet millor que a Lliçá.
Sembla que aquí hi ha una ma negre que tot ho contamina...¿o no?

Anònim ha dit...

La teva simpatía aparent per Santa Eulàlia, no és la mateixa que ells et tenen a tu. Segueix enmetllevant coses perquè, val més així,algunes et serveixen però precisament no les pancartes, doncs com dius sou ben diferents, i sou diferents en moltísimes coses, hasta amb el tema de les pancartes. Està clar que no podeu manllevar-los-les, precisament perquè les seves actuacions no tenen res a veure amb les vostres , sou incomparables amb tot.
Ells signen les seves pancartes, ells no les fan desapareixer com vosaltres i culpabilitzen als demés. Tu no en deus saber res de les vostres pancartes sense signar i carregan-vos als altres?.L'aliança anul.la al debat per no arribar a temps amb tothom i avisa. L'endemà, la vas penjar tu la mancarta fantasma? perquè no la vas fer desaparèixer com moltìssimes d'altres que no eren del teu gust. Quim ,la mà negra les deu treure, tu saps qui és?.

Sinofos ha dit...

Aquest Anònim sembla que pateix Alzheimer.
Quants mesos va estar penjada la pancarta de la "Plataforma Lliçà per tots" referent als arbres del Tenes? Que jo recordi 3 mesos mínim.
Quants mesos van estar penjades les pancartes contra els pisos de ca l'Artigues? Molts.
I d'altres pancartes que ara mateix no recordo.
Mai es va enviar la policia municipal a identificar a ningú. Ni es va fer correr al camió de la brigada per retirar cap pancarta.
L'Aliança va anul.lar el debat per que CiU i PSC van dir que no hi anaven el dia abans quan estaven convidats des de l'inici de campanya (per altra banda,com a cada eleccions municipals).
Sou tan hipócrites que arribeu a fer fàstic. Sort que la majoría tè memòria.

Mirador ha dit...

Uiiii... que aquest anònim sembla que té nómina de l'Ajuntament..