dimecres, 4 de juliol de 2007

Lliçà al cor

Manllevo de la gent de Convergència de Santa Eulàlia de Ronçana aquestes paraules i en faig una versió lliçanenca. La política són també sentiments i posar en un lema electoral aquest cor dóna complicitat amb l’elector. Un encert.

...Com ja sabeu, Esquerra va guanyar les eleccions en vots i també en nombre de regidors. En varem aconseguir sis, quatre PSC, quatre CiU, un ICV-EUiA i dos el PP. Els convergents perdien més de dos-cents vots, evidenciant-se així el fracàs de la seva política equivocada d’enfrontament …

Farem oposició, així ho han volgut. Serà una oposició dura, però també responsable, estricta i rigorosa. El govern sempre ens trobarà quan es tracti de defensar el que considerem millor pel nostre poble, però que no ens busqui per compartir els seus errors o les seves febleses. Tots aquests fets, lluny de fer-nos caure en el desànim ens esperonen, ens enforteixen ¡ ens tan estar més units que mai. La nostra gent és esplèndida i generosa, els nostres regidors electes el millor equip, i jo em sento recolzat i més compromès i il·lusionat que mai en la defensa del nostre projecte.

Permeteu-me per acabar una consideració personal. Penso sincerament que una de les satisfaccions més grans que una persona pot tenir és la de ser alcalde del seu poble. Així ho sento jo, i així ho crec. Per a mi hagués estat un autèntic honor ocupar l’alcaldia a l’haver obtingut el suport majoritari en les eleccions. Però de la mateixa manera haig de confessar, que em sentiria avergonyit si un dia hagués d’explicar als meus néts que vaig ser alcalde per un pacte entre perdedors, en contra del guanyador. Segurament això té alguna cosa a veure amb allò que abans deia d’actuar per sentiments o per interessos polítics o personals. El temps, inevitablement, posarà cada un al seu lloc.
Moltes gràcies a tots i tingueu la seguretat de que seguiré estant, com sempre, a la vostra disposició.
Joaquim Brustenga. Cap de Llista de CiU a Santa Eulàlia de Ronçana

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla interessant remarcar que els que van escriure aquestes paraules parlaven d'una llista més votada que es portava una dotzena de vots de diferència amb qui avui és l'alcalde. En el cas de Lliçà d'Amunt, la llista d'Esquerra porta quasi 800 vots de diferència amb la llista que té l'alcaldia actualment. Déu n'hi do!!