dimecres, 12 de setembre de 2007

Deixem lloc a l'esperança

Una de les característiques més deplorables de la política és el principi que diu que, el que no han fet els nostres no és bo, i a la inversa. Aquesta actitud és especialment xocant quan, en un canvi de govern, aquells que havien portat a l’extrem aquest missatge, han d’administrar amb realisme i han d’assumir allò que els altres havien començat i que, ara ho veuen, la feina de l’altre grup no era tan dolenta com havien proclamat.

El programa de govern d’Esquerra sempre l’hem fet pensant en el que millorarem, i hem intentat deixar de banda la confrontació. És la hora dels projectes i no dels retrets. Altres grups posen sobre la taula 30 raons per no votar l’altre, i ni una per votar-los a ells.

El nostre grup, Esquerra, ha demostrat com pot governar, com ha compartit amb bona part de la ciutadania el seu projecte i com ha repetit un triomf electoral. A partir d’aquí, són els partits que ara governen els que han de demostrar que són diferents de com els recordem. Des de 1979 fins al 2003. És ben cert que han començat molt malament. De fet han començat de la pitjor manera. Per no fer, no han après dels errors que nosaltres varem cometre i ells mateixos ens varen retreure.

No passa res. Tots som prou grans per adonar-nos-en, i a qui no li agradi, que se’n recordi d’aquí a 1300 dies.

Ara hem de continuar endavant. El nostre poble no es pot permetre de perdre quatre anys entre dubtes i retrets. Estic convençut que dins el govern municipal hi haurà gent que se n’adonarà que han d’administrar, de resoldre problemes de la nostra comunitat, i no els problemes personals de ningú. Vull creure que tindran la capacitat de redreçar un començament tan tempestuós.

5 comentaris:

Carme ha dit...

Bon dia Quim!. Veig que la ressaca no et priva de començar la feina.Retrets i més retrets. Confrontació i mes confrontació.S'ha de reconèixer qui ha fet el casal, com qui va fer l'Institut i no es va reconèixer. Esquerra mentre ha governat a buscat la manera d'esborrar tot el rastre dels anteriors.Com dius, no és una bona manera de fer política. S'ha reconegut qui ha fet el Casal de la Gent Gran. També s'ha de fer la Biblioteca i d'altres començades per vosaltres. Algunes pensades per vosaltres segurament no es faran...,se'n faran d'altres. D'errades segurament moltíssimes.Seria d'agrair que ajudessin a solucionar-les, no pas posar llenya al foc com fas. Ets regidor i per tant és la teva obligació. Confio que no et deixaràs portat pel com calent i amiràs millorant la teva aportació. La revista d'ER, és confrontació total i no lliga amb el que ens vos dir aquí. Cuida les teves contradiccions.

Anònim ha dit...

LA JUGUESCA ha estat molt compartida, com ho ha d'estar la feina al govern. El teu comentari és molt poc clar, però compartir en definitiva és la ùnica sortida i molts i estarem d'acord. Aquest 4 a. no ho heu fet.Estic amb la carme.Heu volgut esborrar-ho tot i us ha anat malament, encare que insisteixis amb el trionf. No governem.La gent volem un bon fer no una guerra.Tu si vols pots, però encare estas pensit.

Anònim ha dit...

La oposición de esta legislatura con toda seguridad que ayudara y aportará cosas en favor de la gobernabilidad y de los intereses de los ciudadanos.
No obtante os recuerdo Carme y demás que desgraciadamente el gobierno ERC-ICV no tuvo NUNCA por parte del CIU,PSC,PP ninguna ayuda y colaboración, entonces os pregunto: De que vais? que imagen quereis dar de lo que no sois?.
No creo en este gobierno y si tengo toda la confianza de que la oposición ayudará en todo, inclusive sabiendo que os estan haciendo favores politicos y trabajo. Todo por el bien de Lliçà d'Amunt.
Así somos nosotros.

Anònim ha dit...

Los favores políticos i trabajos lo han de hacer todos por LLicà d'Amunt, por tanto nada de favores, són obligaciones que si la gente de la calle no vemos aun nos retiraremos mas. Si no hay guerra hay aburrimiento o "tedi"?, por favor Quim!. De momento para no aburrirte escribes para encender fuego, seguramente porque estamos entrando en una època fria, o no tan caliente como la vuestra. Míralo como quieras.

llisanenc ha dit...

Si us plau, Carme...¿que vols dir?... ¿On heu estat aquests últims quatre anys???? ¿On a estat la col.laboraciò de l'oposició? ¿Dius que..."pelillos a la mar"????.
Els d'Esquerra poden ser bona gent però no babaus...