diumenge, 21 d’octubre de 2007

Anònims comentadors/es a Can Montcau

El risc de tenir un bloc propi és que, gent sense nom ni identitat es dediquin a rebatre els posts sense més argument que l’ “i tu més”. Aquest matí he vist alguns d’aquests escrits en forma de comentari a l’escrit de Can Montcau.

No argumenten a favor de la darrera decisió del govern municipal de CiU, PSC i PP, de modificar la implantació de Mango i Biokit de manera que impedeixin el nou traçat de l’Autopista del Tenes. El seu argument és que Esquerra és al govern de Catalunya amb el PSC i ICV. I prou.

Esquerra està en contra que una autopista passi pel pla del Tenes i que el Quart Cinturó travessi aquesta banda del Vallès. Quan ha estat a les mans del nostre grup poder-ho evitar, hem posat tots els esforços en donar alternatives a aquestes autopistes. El govern de PSC, CiU i PP, o els seus membres per separat, han dit públicament que desitgen l’eix del Tenes i el Quart cinturó. 

Tant els és que l’Eix del Tenes només vagi de Mollet al Quart Cinturó. Tant els és que només tingui una entrada a la carretera nova i una al quart cinturó al nostre terme. Tant els és que el quart cinturó només tingui aquest accés al nostre terme, a l’altura de can Bossi, al costat del Tenes. Tant els és que siguin dues infrastructures que no beneficien el nostre municipi, només hi passen.

Contra els arguments, un seguit de retrets i falòrnies. En fi, a partir d‘ara moderaré els comentaris. Com que crec que la millor raó és el to, la pobresa i l’ortografia d’aquest comentaris rebuts, aquí els teniu:

Quim, aquesta és la voluntat del govern de la GENERALITAT QUE TU HAS VOLGUT. Tripartit PSC,ER.IC. Aquest govern és el teu el que tu representes, el que tu has votat i en el que tu no hi habies guanyat cap lluita,com ens vols fer creure, et fein combregar amb "rodes de moli". El Ferran Miralles ho deu saber millor que ell hi treballa. Et recordo que el 4art.cinturó ja no existeis, ara és la Ronda del Valles, perqué el teu govern (no de Llicà) ja ho ha signat així, de la mateixa manera i amb la mateixa fribolitat (així la gasta el teu govern) farà la del Tenes tard o d'hora, perquè saps Quim, fan veure que t'escolten, però no és veritat que ho facin, ells fan la seva TOTS. No carreguis els neulés a la gent de LLiçà. Si haguessin estat d'acord amb la vostra proposta no n'haguessin buscat una altre. Ara la Generalitat i Madrid manen més que mai fent veure que escolten a tothom.
També et recordo que ara tots els camions de gran tonatge tenen molts problemes per la Vall del Tenes. Pregunta-ho a Sta. Eulàlia, l'Ametlla...No se si un tren per la Vall del Tenes ens ho arreglaria.


Aquesta exposició, sembla alguna de les que feia el teu pare, quan parlava en alguns dels seus escrits divertits, del que podía ser Lliçà d'Amunt. T'has deixat que ademés baixarien el vaixells pel Tenes i.....Tu ja saps qui són els que manen, no facis demagogia ni canviïs de discurs, prou que ho saps que els amos no som els d'aquí, sinó els d'allà.
Què passa a Bracons a la Vall d'en Bas i al Tunel de Viella?. Pel que ens diuen, millor que no passem per Bracons, doncs tres vies no contemplen seguretat, a Viella amb dues serà segur. Serem una mica justos, però tontos no. Aixó et demostra que res del que diguem els fa canviar coses tant clares per ells. Esperem que no caigui la Sagrada Familia.Seria gravissim,més que no pas lo del Carmel.Ja és dir. De lo vostre no hi habia res fet ni remotament, només passar temps.4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, és el teu bloc, llevors tanca els comentaris i sempre tindràs raó.Jo no soc un lletrat com tu , però crec que aquí tothom esciu com sap, n'hi ha de pitjors. La questió crec que és , que no t'agrada que et rebatin lo teu el que tu creus i acceptes una altre opinió. Jo no soc simpatitzant de ningú però reconec que el to que escrius tu tampoc ajuda a res.De moment,els altres, encare han de denostrar coses.Tu has tingut la teva oportunitat, ara veurem la dels altres. Però estic d'acord que el tema és més groixut i que traspassa de la nostra població i que acabarà com els d'avans anomenats i que ja has tret.

Anònim ha dit...

Resulta que en Catalunya faltan carreteras y trenes y ... Por culpa de los que estan gobernando hace cuatro años en la Generalitat y se colapsa el pais por culpa de ellos.
No ha tenido nada que ver o alguna responsabilidad ha debido tener quienes han estado durante 24 años en la Generalitat gobernando de que catalunya de todo este colapso?.
Algo parecido a LLiçà. los que han gobernado durante 23 años, achacan la falta de servicios y demas a los que solo han estado durante cuatro años, lavando el pozo.
Quim, no te desinfles, sigue así. El rencor viene de quien va a por ti y sigue tu blog.

Sinofós ha dit...

Fantàstic. Ningú comenta res sobre la decisió de l'equip de govern. Només retrets per coses que no tenen a veure amb Lliçà.
No importa que Mango ja estigués al tram final de la negociació i ara ho hagin fotut tot en orris. L'important no es que ara sigui mes fàcil trinxar-nos el poble. El que cal es desacreditar-vos per el govern de la Generalitat.
A aquesta gent no l'importa Lliçà, només l'importa tornar a tenir el poder que van tenir 24 anys, a Lliçà i a la Generalitat.
Com deia la Trinca:
"I al poble?
Al poble que'l donin pel... xubidubiuaua..."

Sócjo ha dit...

El més fort és que el "nou govern" de Lliçà d'Amunt en el seva magnífica revista informativa, Informa-te, demani suport a la població per presionar a les empreses TDTeres i no demani suport per evitar que passi l'eix del Tenes, Ronda del Tenes o com sa vulga dir. El/la/sa deuen voler.

Aquesta autopista del Tenes ens trinxarà el municipi que no us adoneu o què?.

Personalment en seré perjudicat,jo i la meva família, però també tú, tú i tú que estàs llegint, sí sí, no riguis per sota el nas.
Ja siguis convergent, socialista, del pp. d'ICV o d'ERC. Tots en sortirem perjudicats. Fins i tot la gent de les urbanitzacions.

Em sap molt de greu el que està passant en el poble. RES. Si més no una autopista pel costat de casa.
Serà de peatge?

El que està per venir no pinta gens bé.