diumenge, 5 d’abril de 2009

Habitatge protegit: 96, PP-PSC-CiU: 0Per segona vegada faig servir aquesta foto.

Per qui no ho recordi, CiU i PP varen liderar la oposició als habitatges protegits a Ca l'Artigues. El PSC va sacrificar els seus regidors, Antonio Diaz i Amparo Mejias, que veien bé aquesta actuació al barri. Aquella dura campanya contra el nostre govern va arribar a afirmar que Ca l'Artigues era una zona residencial, que no hi volien serveis. També allò de los pisos en el pueblo, que serviria per reallotjar els gitanos de la Mina, que tot s'ompliria de moros i drogoaddictes, que jo mateix ho feia per un tema de drogues.

En fi, que va ser una campanya de guerra bruta que es va saldar amb l'estranya paradoxa que els que no volien serveis porten els seus nens a l'escola, i els que deien que s'ompliria els pisos de moros que malmetrien el barri, varen córrer a empadronar-se a casa d'algun parent a veure si els en tocava un.

Avui es publicita el projecte de 96 pisos a Ca l'Artigues i Can Salgot i les condicions per accedir-hi. Suposo que avui, com ahir, un cop nosaltres fora del govern, tot plegat serà fantàstic. Al web municipal es vanten de fer l'operació d'habitatge social més important del Vallès. També haurien de dir que, gràcies a ells, va estar a punt de no fer-se.


1 comentaris:

Mirador ha dit...

Ja es ben veritat, ja...Deu els cria...